pühapäev, 13. oktoober 2013

Leib laual, kõht täis

                                                  Leivad ahju leivalabidaga.


                                            Siin need 30 leiba küpsevad.


Samal ajal meie veskimuuseumis ringkäigul. Veski südames kordame üle kõik veskis sobivad käitumise reeglid. Mõned tiirud rattal ja veski hakkab tööle. Seda tähtsat tööd ei tohi veskiemand Mae kellelegi teisele usaldada.


Miljoni euro vaade Hellenurme paisjärvele veski neljanda korruse vaateplatvormilt. Päike on veel välja tulemata ja uduloor lisab vanale veskile salapära. Nii need haldjate ja veterahva lood Hellenurme paisjärve kaldal sünnivad.


                                      Markus, mida täna kotist välja kallad? Ikka nisuteri.


                                      Veskist tagasi ja meistrimärgid paberkotile.


Meie leivad on valmis. Nüüd algab kõige raskem töö- oma meistrimärgiga leib on vaja teiste seast ära tunda ja tuline küpsetis kotti panna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar